Terms and Conditions

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.astravel.ro (“Site-ul”), de catre potentialii vizitatori sau clienti.

AS TRAVEL SRL  solicita tuturor vizitatorilor pe acest website (“Site-ul”), să adere la următoarele Condiții Generale.

Accesand si navigand pe acest Site, acceptati, de facto, termenii de utilizare https://datingstatus.com/de/ descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Legea aplicabila

Accesul la și utilizarea acestui Site se supune tuturor prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest Site, respectiv Romania precum și a reglementărilor internaționale aplicabile, inclusiv a oricaror alte condiții de utilizare care pot fi regăsite pe acest Site.

Neangajarea raspunderii

În cea mai mare măsura în care această limitare este permisă de legile aplicabile, as travel srl , afiliații, filialele, partenerii, agenții, delegatii, inclusiv, funcționarii, directorii, angajații și reprezentanții acestora nu vor fi raspunzatori pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accesorii, speciale, derivate, compensatorii sau punitive ori pentru pierderi de profit sau venituri, pierderi sau deteriorari de date, sau intrerupere a activitatii in legatura cu folosirea, imposibilitatea folosirii, ori ca rezultat al folosirii acestui site, a materialelor sau informațiilor conținute în acest site, indiferent dacă răspunderea este de natura contractuala, delictuala, sau daca este determinata de incalcarea vreunei garantii, neîndeplinirea scopului esențial sau de orice alta natura și chiarhttps://datingstatus.com/it/ dacă ar fi fost informata cu privire la eventualitatea producerii unor astfel de daune. Limitarea raspunderii conform celor de mai sus reprezinta o conditie esentiala a acestor termeni si conditii iar ado concept store srl nu ar fi permis utilizarea acestui site in

As soon as you write for me, I promote it and will examine your work thesis statement help. My site will have hyperlinks to your writing so it’s a 1 stop store for me and for you. Please think about all this.

absenta acestor limitari.

As travel srl , afiliații, filialele, partenerii, agenții, delegatii, inclusiv, funcționarii, directorii, angajații și reprezentanții acestora sau orice alta parte implicata in crearea, producerea sau furnizarea acestui site nu este raspunzatoare pentru niciun prejudiciu direct, accidental, indirect sau deliberat cauzat de accesarea site-ului. De asemenea nu este raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus echipamentului dumneavoastra, inclusiv de infectarea cu virusi, cauzat de accesarea, folosirea sau afisarea acestui site sau de descarcarea oricaror informatii, incluzand text, imagini, materiale, de pe acesta.

 

Marca si drepturile de autor

Toate materialele și conținutul de pe acest Site sunt protejate prin legea dreptului de autor, legea privind protectia mărcilor comerciale și alte drepturi de proprietate (incluzând, dar nelimitându-se la, drepturile de proprietate intelectuală), în conformitate cu toate reglementarile din Romania si internaționale aplicabile, precum și a legilor drepturilor de autor din alte țări.

Proprietatea intelectuala 

Materialele continute si drepturile de proprietate intelectuala aferente publicate pe acest website apartin sau se afla sunt licenta societatii AS TRAVEL SRL  si sunt protejate prin lege. Materialele AS TRAVEL SRL nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, adaptate, afișate, editate, publicate, vândute, licențiate, transmise, sau descărcate în nici un fel fără acordul expres, in scris, al  AS TRAVEL SRL. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în acest document sunt rezervate de către AS TRAVEL SRL.

Accesand acest website nu dobânditi drepturi de proprietate asupra niciunui conținut, documente, sau alte materiale vizualizate prin intermediul acestui Site.

Postarea de informații sau materiale pe acest Site nu reprezintă in nici un fel renunțarea la dreptul de proprietate asupra acestor informații și materiale.

Este strict interzisa folosirea acestui Site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea AS TRAVEL SRL.

AS TRAVEL SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Folosirea informatiilor, textelor, a documentelor sau materialelor de pe acest Site este permisa in urmatoarele conditii cumulative:

a. Documentele, materialele sau informatiile nu vor fi modificate;

b. Vor fi folosite doar pentru uzul personal, necomercial; si

c. Orice copie a acestor documente, materiale sau informatii sau orice parte a acestora trebuie sa includa instiintarea de copyright.

Orice incalcare a acestor prevederi, atrage raspunderea potrivit legii. Utilizarea textelor si a datelor in conditiile de mai sus, nu permite folosirea designului si a layout-ului sau a imaginilor publicate pe Site sau pe un website care apartine AS TRAVEL SRL si afiliatii. Elementele singulare aflate pe aceste Site-uri sunt protejate de dreptul de autor (copyright). Ca atare, acestea vor putea fi copiate sau imitate exclusiv in conditiile mentionate la punctele la a-c de mai sus. Aceste prevederi sunt aplicabile, fara insa a se limita la, drepturi de proprietate intelectuala, marci, logo-uri, grafica, imagini si culori folosite pe acest Site.

Nimic din ceea ce este continut in acest Site nu poate fi subinteles ca oferind utilizatorului, implicit sau in vreun alt fel, o licenta de folosire, marca de inregistrare, drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, acestea apartinand proprietarului acestui website.

Nici o parte din acest website nu poate fi reprodusa, retransmisa ori stocata pe un alt website sau printr-un alt sistem electronic de inregistrare.

Autorizatia de a copia in limitele mentionate mai sus nu permite includerea materialului, documentului sau informatiei sau a oricarei parti din acesta in orice alta lucrare sau publicatie, fie pe format hartie, format electronic ori de alta natura. In special (dar fara limitare) nici o parte a acestui Site nu poate fi distribuita sau copiata pentru un scop comercial.

Imagini provenind de la terti

Acest Website contine imagini, in special sub forma unor fotografii, care se afla in proprietatea unor terti. Folosirea acestora in scop comercial, fara acceptul proprietarului de drept, este interzisa in mod expres.

 

Marci, denumiri, logo-uri

Toate denumirile de servicii si produse precum si alte denumiri aflate pe acest Website, sunt marci inregistrate ale unor companii apartinand AS TRAVEL SRL si afiliatilor sai, indiferent daca sunt marcate sau nu cu simbolul ®, ™ sau ©. Folosirea acestora este interzisa tertilor. Denumirea AS TRAVEL SRL, sub orice forma ar aparea in Site si SIGLA AS TRAVEL SRL precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in Site, sunt marci inregistrate ale AS TRAVEL SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul AS TRAVEL SRL si numai in legatura cu produse sau servicii AS TRAVEL SRL. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in Site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Confidentialitate

AS TRAVEL SRL (“AS TRAVEL”) se angajează să protejeze confidențialitatea clienților sai și a vizitatorilor pe site-ul nostru, www.astravel.ro (“Site-ul”). Vă rugăm să citiți aceste clauze de confidențialitate pentru a înțelege modul în care vom folosi și proteja orice informație pe care o colectăm despre dumneavoastra.

Aceste clauze de confidențialitate sunt destinate să vă asiste în luarea deciziilor în cunoștință de cauză atunci când utilizați Site-ul nostru și orice servicii furnizate prin intermediul acestuia.

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a AS TRAVEL de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest Site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea AS TRAVEL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

ACORDUL DUMNEAVOASTRA

Prin vizitarea site-ului nostru și / sau înregistrarea ca unul dintre clienții noștri, ne dați acordul să colectăm, stocăm, utilizăm și (dacă este cazul), transferăm informații personale în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Dacă vom decide să modificăm politica noastră de confidențialitate, vom posta modificările pe această pagină, pentru a vă ține la curent cu modul în care vom colecta, folosi și dezvălui informații.

INFORMAȚIILE COLECTATE

Este posibil să colectăm și procesăm următoarele informații referitoare la dumneavoastra:

(a) informații pe care le ni le furnizați atunci când vă înregistrați sau completați formulare pe Site;

(b) informații pe care le furnizați, atunci când plasați o comandă pentru serviciile noastre (inclusiv numele, adresa de e-mail, numărul cardului de credit sau de debit precum și data de expirare), de care avem nevoie pentru a procesa comanda dumneavoastră și pentru a vă informa de starea comenzii plasate;

(c) informații despre dumneavoastră incluse în orice e-mailuri sau scrisori pe care le trimiteți la noi;

(d) informații cu privire la utilizarea de către dvs. a Site-ului;

(e) informații despre calculatorul dumneavoastră, care pot include adresa dvs. de IP, sistemul de operare și tipul de browser utilizat, informații necesare pentru administrarea sistemului și raportari agregate de informatii in scop publicitar (date statistice despre navigarea pe Site in care nu se identifica nici o persoană).

AS TRAVEL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. AS TRAVEL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.astravel.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.